Over Esther Hoffmann

Mijn verhaal over spirituele groei

Tot een aantal jaren terug leidde ik een leven dat voornamelijk doordrenkt was van angst. Tot ik uiteindelijk knapte. Ik wilde óók een normaal leuk en gelukkig leven hebben.

Om uit mijn situatie te komen, gebruikte ik diverse energetische en spirituele tools. Daardoor kwam ik dichter bij mezelf en kreeg ik in de gaten hoe de dingen met elkaar verband hielden. Eén van de dingen die me opviel, was hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt: hoe ik me voel en uiteindelijk gedraag is van invloed op wat ik in de nabije toekomst aantrek.

Dus als ik me angstig voelde dan trok ik ook dingen aan die me angstig maakten. Ik moest mijn angst te boven komen om de nare (spirituele) ervaringen niet meer aan te trekken. Niet door tips & tricks, maar door steeds weer mijn energieveld op te schonen, bewust te worden van mijn gevoelens en gedachten en door keuzes te maken die gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke liefde en vrijheid.

Algauw merkte ik dat mijn leven veranderde: ik kreeg nieuwe vrienden en andere interesses, sommige vaardigheden verdwenen en sommigen verbeterden zich. Ik begon me ook anders te voelen.

Dit is inmiddels jaren terug. Ik ervaar tegenwoordig een bepaalde rust in mijn leven: ik aanvaard het leven zoals deze is en zie hoe we eigenlijk een bepaalde lotsbestemming in ons dragen. Deze lotsbestemming is dynamisch, want zodra we een bepaald energieniveau bereiken, is het net of we weer een nieuwe download aan energieën mogen ontvangen om als .zip-bestand uit te mogen pakken. En zo blijven we groeien. Dat is wat we LEVEN noemen.

Volg mij op Social Media:

Mijn opleidingen

Shamballa Multi Dimensional Healing 13D Master Healer Teacher-training

In een aaneensluitende periode ben ik ondergedompeld geweest in een veld van liefde en heling om mensen te kunnen helpen hun recht op onvoorwaardelijke liefde en vrijheid op te eisen. Het leven is GO(E)D en tijdens deze training werd ik getraind in het multidimensionaal energetisch werk.

Spiritual Response Therapy

Deze opleiding heeft me geleerd en bevestigd hoe de spirituele wereld bij benadering in elkaar steekt; bij benadering, omdat woorden soms tekort schieten. Hier ben ik evengoed getraind in het luisteren naar het Hogere Zelf (van de ander), het stellen van de juiste vragen, wat er afgecheckt moet worden, en nog véél meer.

Aura- en chakrahealing en -reading

Een 3-jarige HBO-opleiding in versneld tempo afgerond vanwege de vele cursussen en workshops op dit vlak. Deze opleiding heeft me opnieuw maar nu op een ordelijke manier de basis van healing en reading bijgebracht.

Hoe klanten mij ervaren

Ik kan Esther Hoffmann zeer aanbevelen. Ze heeft een breed arsenaal aan vaardigheden. Ze kan heel goed luisteren, wat al snel een geborgen sfeer creëert. Ze kan goed aansluiten bij je ontwikkelingsniveau, wat erg motiverend werkt om thuis ook verder te gaan. Bovendien is ze zeer betrokken bij het geven van de therapie; ze is een natuurtalent.

Het leven kun je zien als een leerschool en daar sluit Esther goed bij aan. Ze ziet het geven van de therapie ook als een leerschool voor haar zelf. Zo ontstaat er een wisselwerking tussen therapeut en cliënt die erg helend werkt.

Edzo

Groningen

Wil jij ook een evolutionaire sprong maken?


Ben je klaar en bereid om bewust te worden en keuzes te maken op basis van onvoorwaardelijke liefde en vrijheid?