Twee soorten bestellingen aan het Universum

Er zijn 2 soorten bestellingen die je aan het Universum kunt opgeven. Bij de ene bestelling is het een vraag waarop je snel antwoord kunt verwachten en op de andere word je geduld uitgedaagd. Zoals ik al in een eerdere blog heb geschreven, ervaar ik het Universum/BRON als een soort echoput. “U vraagt, wij draaien.” “Vraag en het word u gegeven.” Het Universum/BRON geeft altijd antwoord. Het is aan ons om in de verstilling, het geduld en het respect te hebben om te luisteren naar Zijn antwoord. En omdat Universum/BRON de bron is van deze schepping, die de hele kosmos in al zijn grote en kleine details heeft geschapen in samenwerking met alles wat er is, móet het wel super intelligent zijn.

Bestelling 1: Vanuit je eigen vortex

De eerste type bestelling is de vraag die in het hier-en-nu afspeelt. Je zit ergens mee of je hebt ergens last van en je wil daar een oplossing voor of een inzichtelijk antwoord op. Omdat je bestelling voortkomt uit de trillingsfrequentie die je op dat moment hebt, zend je deze trillingsfrequentie tegelijkertijd ook uit met je vraag. Omdat je deze combinatie uitzendt, móet BRON antwoorden waardoor je trillingsfrequentie omhoog kan. Het antwoord is altijd een vorm van verlichting of het toelaten van een “hogere” (lees: ruimere) waarheid. Antwoorden worden gewoonlijk binnen ‘nu’ en 48 uur gegeven. Als de oplossing ligt in een actie, dan is het aan ons om daar nog de actie aan te verbinden. Vaak is het ook nog een ‘belangrijke’ actie. Een actie waarvan je weet dat je die aan het uitstellen bent.

Bestelling 2: Een nieuwe realiteit

De tweede type bestelling is een vraag ter verbetering van de huidige situatie. (Mijn eerste neiging was om “een vraag vanuit ontevredenheid over de huidige situatie” te schrijven; maar begrijp je, dat Universum/BRON dan eerst iets anders van je vraagt dan als je al tevreden bent en het nog beter wil hebben?) Vooral vragen die te maken hebben met de kern van wie je bent, zodat je leven je essentie, je kernwaarden en je eigenheid weerspiegelen, zullen redelijk snel in termen van weken en maanden beantwoord kunnen worden.

Je klaar maken voor de nieuwe realiteit

Maar ben je er dan ook klaar voor om de geschenken van BRON met beide handen aan te nemen of schiet je in de angst? Je kunt je vraag ter verbetering van je huidige situatie zien als een wens voor een nieuwe realiteit. Je wilt het anders. Je relatie mag anders. Je gezondheid mag anders. Je werk of carrière mogen anders. Je financiën mag anders. Maar wie bén je dan als het anders is? Hoe gedraag je je? Hoe voel je je als de situatie zich verbetert? Welke activiteiten horen bij je als je wens uitkomt? Wat kun je nu ineens wel wat je eerder niet kon? Met wie ga je om als je verandert? Door dit zo levendig mogelijk te visualiseren kun je je alvast naar je ‘doel’ – naar deze nieuwe situatie groeien. Dan wordt het makkelijker voor de nieuwe realiteit om werkelijkheid te worden.

Huidige situatie

Ik doe regelmatig bestellingen. En jij? Doe jij regelmatig bestellingen? Wat is je ervaring daarmee?

Laat een reactie op dit blog achter. Ik ben benieuwd hoe jij erover denkt.