Upgrade Your Life

Verander je energieveld, verander je leven
9

Je voelt je belemmerd door je Lagere Zelf

Je wil vooruit in je leven. Je voelt echter dat je belemmerd wordt door emoties of gedragingen die steeds opspelen en die maar moeilijk lijken te veranderen. De gebruikelijke tips & tricks zijn zo oppervlakkig. Er moet heel diep iets opgelost worden.

9

Je wil de verbinding met jezelf herstellen

Je voelt dat je de verbinding met jezelf kwijt bent geraakt of dat je voelt dat je nóg meer je inner-verbinding wil herstellen.

9

Je wil óók een leuk en gelukkig leven

Je hebt het gevoel dat anderen het beter hebben dan jij. Of dat het in ieder geval ook anders kan. Je bent zó klaar met jouw eigen situatie. Wat is er nodig om ook een leuk leven te hebben?

Een mooier en positiever leven

Wil je je leven upgraden of zelfs leven vanuit je Hogere Zelf? Kies dan voor een traject van energetische behandelingen voor spirituele groei. Door de energetische sessies kun je (nog) meer levensenergie door je heen laten stromen. Je zult als persoon veranderen en je kunt een leven aantrekken die in lijn is met je Hogere Zelf.

Na de energetische sessies kun je meer positiviteit toestaan en ontvangen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je gevoelens krijgen meer ruimte, je landt meer in je lichaam, je voelt je ruimer en vrijer, je individualisatie versterkt zich, je perceptie verandert ten goede, nieuwe elementen worden aan je leven toegevoegd, je voelt je meer verbonden met de wereld om je heen, je bent makkelijker met je aandacht in het hier en nu, en nog veel meer.

Waar eerst je levensenergie blokkeerde omdat je Lagere Zelf vasthield aan onbewust overgenomen energieën, oude onverwerkte emoties en machteloze gedachten, kun je nu je gewenste gedrag laten zien. Je kunt dichter bij je gevoel blijven en meer vanuit je hart leven.

“Het is mijn vreugde om mensen energetisch te begeleiden zich spiritueel te ontwikkelen zodat ze een levensverandering mogen ervaren dat helemaal in lijn is met hun Hogere Zelf.

Door energetische therapie een evolutionaire sprong maken

Hoe word jij ‘s ochtends wakker? Met schuld, schaamte, apathie, verdriet, angst, begeerte of woede? En moet je jezelf opvrolijken om de dag normaal te beginnen?

Of word je direct wakker met een neutraal gevoel, bereidwillendheid, aanvaarding, liefde, vreugde of dankbaarheid?

Gevoelens als schuld, schaamte en angst hebben een laag energieniveau en behoort daarom tot de Lagere Zelf. Soms wordt dit energieniveau de hele dag behouden tot soms wel weken of maanden lang. De andere gevoelens van neutraliteit en aanvaarding hebben een hoger energieniveau en behoren tot ons Hogere Zelf.

Ik werd vroeger altijd angstig wakker. Maar door meditatie, bewustwording en de volharding om te veranderen, ben ik gegroeid en heb ik evolutionaire sprongen gemaakt. Tegenwoordig heerst er een gevoel van aanvaarding. Maar inmiddels ligt er in mijn hart besloten dat ik graag met het gevoel van liefde wakker wil worden!

Ook jij kunt weer genieten van meer positiviteit in je leven.

Trek meer positiviteit aan

Ruim belemmerende gedachten en emoties op die je weerhouden van een leven met meer positiviteit.

Voel meer wie jij bent

Leef meer vanuit je hart, en dus je gevoel, zodat je steeds meer kunt ervaren dat het leven GO(E)D is.

Sta open voor een mooi leven

Je zielsbestemming is om gelukkig te worden. Hoe, dat is helemaal aan jou. Wat past het beste bij jou?

Wat mijn cliënten zeggen

Ik merk dat ik veel doelgerichter leef en dat ik ook de energie heb om op die manier te leven. Over het algemeen ervaar ik veel tevredenheid. Het is zo fijn om me zo nu en dan te beseffen dat ik gelukkig en tevreden ben. Veiligheid is mijn nieuwe passie, en dat doet veel met me. Ik voel me nu steeds veiliger, vooral financieel.

Als ik terugkijk op mijn leven dan zie ik hoe onveilig ik me heb gevoeld en wat voor invloed dat had op mijn leven. Wat dat betreft ben ik blij met hoe ik het nu ervaar. Over het algemeen kan ik zeggen dat ik meer zin heb ik het leven dan vroeger. Al met al kan ik zeggen dat ik veel aan de sessie met jou heb gehad, dank daarvoor!

Auke

Leek

Esther is een erg fijne therapeut die mij op de juiste manier heeft geprikkeld om bepaalde acties te ondernemen. De energetische behandeling die ze tijdens de sessie deed, zorgde er voor dat ik dichter bij de kern van het ‘probleem’ kwam en daarmee gericht aan de slag kon.

Heel prettig was de ontspannen sfeer die ze tijdens de behandelingen bracht. Als je wilt uitvogelen waar precies je kracht ligt en hoe je dichter bij jezelf kunt komen, dan is Esther daar een hele geschikte therapeut voor. Ik hebt tot nu toe erg veel aan de behandelingen gehad!

Marlon

Groningen

Vraag en het zal je gegeven worden

Voor veel mensen zal het bovenstaande als onwaarschijnlijk in de oren klinken, maar toch is dat wat we in de sessie doen. Samen bespreken we de hulpvraag en die wordt in het energieveld geplaatst. Door goed naar je Persoonlijke Bron (I AM) te luisteren en op te letten wat er in het energieveld gebeurt, wordt er een proces in gang gezet om je hulpvraag in te lossen. Omdat we samen ontspannen de meditatie in gaan, ben en blijf je altijd deelgenoot van wat er gebeurt. Alles vindt plaats op basis van je toestemming.

Wil jij spiritueel groeien?

Ik kan je helpen met energetische therapie en coaching.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

We bespreken eerst wat je hulpvraag voor tijdens de behandeling wordt. Dan nodig ik je uit om zonder schoenen op de behandeltafel te gaan liggen waarna je toegedekt wordt door een fleece deken. Vervolgens zullen we samen een ontspanningsoefening doen. Dan stem ik me af op jouw Persoonlijke Bron en breng ik de hulpvraag in. Wat er daarna gebeurt is per keer en per persoon verschillend. Als de behandeling voorbij is, mag je navoelen wat de behandeling met jou heeft gedaan. 

Wat doe je tijdens een energetische behandeling?

Ik stem me af op jouw energie en de bewegingen die je energie wil maken. Als de bewegingen geblokkeerd worden, ‘lees’ ik wat de blokkades zijn. Soms worden mij beelden getoond om iets duidelijk te maken voor jouw inzicht. En soms mag ik bepaalde handelingen verrichten zoals massage of acupressuur om blokkades die in het lichaam vastzitten los te maken. Soms gaan we een bepaald proces in om blokkades op te lossen zoals innerlijk kindwerk of ‘familieopstellingen’. Soms hou ik alleen de enkels of de schouders vast om energieoverdracht toe te passen; dan worden er energetische downloads via mij aan jou doorgegeven. En soms is het nodig om andere dimensies van je energieveld af te gaan om te ontdekken of er meer speelt dan je persoonlijk verleden. Energetische therapie is voor mij een zeer veelzijdige vorm van therapie waarbij het maken van (kleine) energieverschuivingen door het opschonen van het energieveld het belangrijkste is. En vergis je niet: een kleine energieverschuiving kan soms een heel grote impact hebben.

Kom ik in trance?

Trance is een bewustzijnstoestand waarin je het gevoel hebt dat je ‘ver weg’ bent en droomt, maar als ik zou praten, dan zou je me horen en klink ik ver weg. 

Het kan voorkomen dat je in trance raakt. Maar dat is afhankelijk van in hoeverre je je durft over te geven. Er is geen oordeel of dat beter is of niet; soms is voelen dat je ontspannen op de behandeltafel ligt en waarnemen wat er in en om je lichaam gebeurt, net zo waardevol.

Is energetische therapie voor iedereen?

Healing is voor iedereen. Ik ga uit van wie je nu bent en waar je nu staat; dat kan namelijk niet anders met hoe ik werk. Jouw energie begeleidt me en afhankelijk van hoeveel innerlijk werk je al hebt gedaan en hoeveel vertrouwen je hebt, kan dat van invloed zijn op het aantal behandelingen en zelfs de diepte of grootte van de veranderingen. Soms zeggen mensen iets te willen, maar dan willen ze het ‘ergens heel diep’ niet echt en daarmee gaan we dan aan de slag. En als je al veel innerlijk werk hebt gedaan (psychotherapie bijvoorbeeld), dan kan het behoorlijk snel diep gaan. En soms hoef je niets te weten (want dan zit het ‘denken’ je in de weg), dan merk je het vanzelf wel.

Wordt energetische therapie vergoed door zorgverzekeraars?

Sommige zorgverzekeraars zien gelukkig in dat mensen ook baat kunnen hebben om via complementaire geneeswijzen aan hun gezondheid te werken. Energetische therapie zit bij sommige verzekeraars in het aanvullend pakket. Kijk goed je polispakket na of energetische therapie gedeeltelijk vergoed wordt. De beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten heet de VVET en de RBCZ is het overkoepelend orgaan.

Voor een snelle blik kun je ook kijken op https://zorgwijzer.nl/vergoeding/holistisch-energetische-therapie

Ik ben gevoelig. Kan ik het helder waarnemen leren?

Nou en of. Tijdens de sessies laat ik je weten en ervaren wat je moet doen om zuiver te kunnen werken. Terwijl ik werk, worden je eigen vermogens, kennis en inzichten ook aangescherpt naast het feit dat je persoonlijke informatie krijgt. Omdat er na de sessie de mogelijkheid bestaat om naar behoefte uit te wisselen, kun je met mij ‘afchecken’ wat je hebt waargenomen.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Zoals je wel begrijpt is dat geheel afhankelijk van je hulpvraag en je situatie.

Wat we kunnen doen – als we dan toch in meditatie zijn – is aan het eind van de behandeling intuïtief aan je Hogere Zelf vragen hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Maar een algemene richtlijn is dat er na één sessie een energetische opruiming heeft plaatsgevonden waarbij soms 3-4 sessies nodig zijn om een bepaalde hulpvraag volledig in te lossen.

Na 6 à 7 sessies voel je je positiever in het leven staan en kun je merken dat er nieuwe elementen aan je leven zijn toegevoegd. Jij bent dan echt veranderd.

Echter, na een sessie of 10 of 12 heb je wellicht een evolutionaire sprong gemaakt en is je energieniveau gestegen. Dat betekent dat je de wereld en je leven anders beschouwt; niet alleen jij bent veranderd, maar je ervaart het leven ook anders en de zingeving (spiritualiteit) heeft zich beduidend verdiept.

Ben ik verplicht een 'pakket' af te nemen?

Nee, dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook per sessie (achteraf via de bank) betalen. Maar het is wel fijn om een focus te hebben door een doel voor ogen te hebben.

Ben je een medium?

Mijn hulp is veelzijdig en ik fungeer zeker als kanaal, maar ik doe geen toekomstvoorspellingen en leg geen contact met overleden personen of dieren. Ik ben een echte therapeut die processen begeleidt om zo tot een transformatie te komen.

Ik woon ver weg. Kan het ook op afstand?

Eigenlijk kan energetisch werk ook op afstand, maar gezien de grote impact van je fysieke aanwezigheid, heb ik ervoor gekozen om geen afstandsbehandelingen (meer) te geven. 

Wel is het zo dat mensen het ervoor over hebben om eens per maand of eens per 6 weken langs te komen. Mijn praktijk zit in een centrum voor bewustzijn en groei waardoor je bezoek wellicht te koppelen valt aan een andere leuke activiteit daar. Voel in wat voor jij het beste is.

Ik heb een andere hulpvraag. Kan ik ook een afspraak maken?

Jazeker. Ik begeleid graag mensen die een affiniteit hebben met energetische therapie. Voor de website heb ik gekozen voor een bepaalde insteek; ook omdat ik daar zelf de meeste affiniteit mee heb.

Aanbevelingen van mijn cliënten

Ik kan Esther Hoffmann zeer aanbevelen. Ze heeft een breed arsenaal aan vaardigheden. Ze kan heel goed luisteren, wat al snel een geborgen sfeer creëert. Ze kan goed aansluiten bij je ontwikkelingsniveau, wat erg motiverend werkt om thuis ook verder te gaan. Bovendien is ze zeer betrokken bij het geven van de therapie; ze is een natuurtalent.

Het leven kun je zien als een leerschool en daar sluit Esther goed bij aan. Ze ziet het geven van de therapie ook als een leerschool voor haar zelf. Zo ontstaat er een wisselwerking tussen therapeut en cliënt die erg helend werkt.

Edzo

Groningen

Esther en ik zijn een (soort van) samenwerking aangegaan om mij meer en meer hier op aarde te doen landen. Dat gaat zeer voorspoedig. Ik voel me meer en meer goed in mijn lijf en oordeel niet meer met mijn hoofd, maar steeds meer met mijn hart.

Het therapeutisch samenzijn met haar ervaar ik telkens als een klein wonder waar ik dankbaar voor ben. Ze is direct en neemt de tijd om te luisteren. We hebben ondertussen een leuke band vol humor en serieuzieteiten. Haar kennis van zaken blijkt uit de snelheid waarmee ik mij in haar sessies ontwikkel. Haar connectie met dat wat er speelt in de energetische wereld is verbluffend voor mij. Ik hoop nog veel eigen-wijsheid met haar te ontdekken en kan haar van harte aanraden bij eenieder die af en toe een steuntje in de rug nodig heeft. 

Jurjen

Groningen

Wil jij je energieniveau verhogen?

Laten we samenwerken.